Mitto Consultancy Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Şahin ÖZDEMİR 31 Ekim 2024 tarihinde MIS Madencilik Kongresi ve Fuarı’nda gerçekleşen “Madencilik Sektöründe Sürdürülebilirlik ve Ar-Ge” panelinde değerli görüşlerini sundu. Sunumda, sadece kaynak çıkarmak değil, topluma değer katmak ve çevresel sorumluluğu üstlenmek üzerine odaklanıldı.
Panelde, Konsolide Madencilik Standartları, ÇED ve Kümülatif Etki Değerlendirmesi, ve ekolojik arazi restorasyonu gibi kritik konular detaylandırıldı. Bu etkinlik, sektörümüzde sürdürülebilir bir geleceği şekillendirme yolundaki sorumluluğumuzu bir kez daha hatırlattı.
Bu anlamlı organizasyonda bizleri bir araya getiren MIS Madencilik Kongresi ve Fuarı organizasyonu, Kongre Bilim Kurulu Başkanı Sn. Prof. Dr. Abdulkerim Yorukoglu , tüm katılımcılara ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Mitto Consultancy olarak, gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için çalışmaya devam edeceğiz.
Sn. Yönetim Kurulu Başkanımız Şahin ÖZDEMİR ve Sn. Genel Müdürümüz Meltem TAPAN katılımları ile sektörümüzün…
Mitto Consultancy olarak, madencilik sektöründe güçlü iş birlikleri kurarak bilgi ve deneyim paylaşımını…